Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Camping BoerenGroen

We zijn Edwin, Wendy, Amy & Rick. Het akkerbouwbedrijf staat centraal in ons leven en we dragen, ieder op zijn eigen manier, allemaal een steentje bij. Er is altijd genoeg te doen. We verbouwen vooral pootaardappelen en plantenuien, iets dat u ook in de kleine moestuin terug zult vinden. Schroom niet en spit, als er nog is, uw maaltje uit de grond. Op het terrein zijn ook vele fruitbomen en verschillende soorten bessenstruiken.

 

Naast het werk op de boerderij werkt Wendy, als voormalig verpleegkundige, ook nog als strategisch adviseur bij een zorgorganisatie.  U vind een grote EHBO koffer en een brandblusser bij het sanitairgebouw. Overdag zijn we allemaal aan het werk maar wanneer u een hele dringende vraag heeft kunt u altijd een berichtje sturen per email naar campingboerengroen@outlook.com, WhatsApp of bellen naar 06 430 450 36. U krijgt dan boer Edwin aan de telefoon.

We zouden het ontzettend leuk vinden als u op onze camping komt vertoeven en wie weet zien we elkaar bij het rondje dat we dagelijks doen of bij het schoonmaken van de voorzieningen. 

Boerengroet van Edwin, Wendy, Amy & Rick


Telefoon: 06 430 450 36

E-mail: campingboerengroen@outlook.com

Ruttensepad 14

8313 PN Rutten